ATV Vision använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Start | Reservdelar & Tillbehör | Drivlina | Axlar ATV | Drivaxlar ATV | HIGH LIFTER DHT BAKAXEL SPORTSMAN/SCRAMBLER 550/850
HIGH LIFTER DHT BAKAXEL SPORTSMAN/SCRAMBLER 550/850

HIGH LIFTER DHT BAKAXEL SPORTSMAN/SCRAMBLER 550/850

Art. nr: DHT-P850-R
 
Pris 3 995 kr
 
Antal
 
 
 

Produktbeskrivning

HIGH LIFTER DHT AXLE BAK SPORTSMAN/SCRAMBLER 550/850

High Lifter Outlaw DHT (Dual Heat Treated) axlarna höjer ribban ytterligare när det kommer till hållbara efter marknads axlar!

Med ett konkurrenskraftigt pris och en hållbarhet som slår det mesta finns det inte så mycket att fundera på. High Lifters Outlaw DHT axlar har kraftiga gummibälgar med tåliga stålband som låsning, allt för att hålla fettet kvar i knutarna och hålla smuts, grus och vatten ute som snabbt förstör och sliter ned knutarna.
Den dubbla värme härdningen av allt stål, 4340 Chromoly stål och överdimensionerade CV knutar borgar för en probelmfri användning trots stora däck, höjningar och mycket effekt!

Se övriga fördelar med High Lifter Outlaw axlarna:

* Dubbel värme härdning för maximal styrka mot shock belastningar.
* Överdimensionerade CV knutar för ökad styrka och livslängd.
* Hus och axlar tillverkade i 4340 Chromoly stål.
* Punkterings motståndiga gummibälgar (boots) och som tål höga temperaturer.
* Låg profils stålband som håller fast gummibälgarna (boots).
* Alla axel komponenter är fyllda med Mobil 1 syntetiskt smörjmedel för maximal kylning och livslängd.

Outlaw DHT axlarna kan användas lika bra på original maskiner som maskiner med extrem utrustning och byggnation för bästa hållbarhet och livslängd på drivaxlarna.

 

Mer information

OBS! Bilden kan ibland vara en exempelbild. Använd funktionen "Maskinsök" tillsammans med filtreringen för att få fram rätt axel för rätt position.
 
Specifikationer
Tillverkare High Lifter