ATV Vision använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Snöplog ATV 150cm rakt blad Dragkroksmonterad (röd) Snöplog ATV 150cm rakt blad Dragkroksmonterad (röd)

Snöplog ATV 150cm rakt blad Dragkroksmonterad (röd)

Art. nr: TS150STD-R
 
Pris 9 795 kr
 
Antal
 
 
 

Produktbeskrivning

Balkmonterad snöplog för ATV - passar alla märken och modeller.
Snöplog 150cm bred, snedställbar i fem positioner. Plogen vippar vid påkörning av fasta föremål.
Monteras med kulhandske på 50mm kulan, kraften överförs via en balk som går fram till plogen. I fram sitter ett enkelt fäste med en sprint för att hantera sidkrafter. Montering/demontering sker på några få minuter utan att behöva krypa under maskiner och utan att göra några tunga lyft.
Plogen är anpassningsbar för att fungera på de flesta ATV-modeller. Måttet på balken är 205 - 230 cm mätt mellan dragkulans centrum och plogbladets gångjärn. Plogen kan även utrustas med en förlängning för balken, den mäter 35 cm och beställs under artikelnummer TS150-PT01.

Skäret och glidskorna är tillverkade av det särskilt slittåliga stålet HARDOX.

Plogen är anpassningsbar genom att den bakre infästningen är justerbar i höjd, den passar därför i princip alla modeller på marknaden. Det medföljande främre fästet är ett universalfäste som lätt anpassas att passa många modeller. Ett fäste för extra dragkula ingår med plogen, montera en 50mm kula och du kan dra till exempel en sandspridare samtidigt som snöplogen används.

En breddningsats som bygger ut plogen från 150cm bredd till 200cm bredd finns som tillbehör. Denna skruvas fast i förberedda flänsar på plogens båda sidor. Bilderna visar plogen med breddningssatsen monterad.
 

Mer information

Slut för säsongen, kontakta oss för alternativ.
 

Dokumentation